Йенс Столтенберг ще участва в Парламентарната асамблея на НАТО в София

2
Генералният секретар на НАТО ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Генералният секретар на НАТО ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев Снимка: Facebook

Генералният секретар на НАТО ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в България. Той беше посрещнат на летище София от ръководителя на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов, предава NOVA. Нашият парламент е домакин на пролетната сесия. Форумът ще бъде открит днес.

В пленарното заседание ще се включи и българският служебен премиер Димитър Главчев, с когото ще имат и среща на четири очи в Министерския ни съвет.

Очаква се днес да станат ясни приоритетите за срещата на върха през юли във Вашингтон. През последните два дни в НДК работиха петте комитета към НАТО. Фокусът на разговорите беше отбраната и сигурността.

Българската страна изрази твърда подкрепа за по-засилено присъствие на Алианса в черноморския регион и застана твърдо зад продължаването на помощта за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    фенката на путлерчето
    Както ви е ясно, аз съм нагъзения некъпан небинарен травестит Путин Хуйло. Изживявам се катп фенка, когато имам пари за хапчета за хормонална терапия. Иначе дори и на смрадлив минетчия като мен му е ясно, че УСРайна е цялата умряла, а зеленият кокаинов наркоман в най скоро време ще украси някой уличен стълб и ще се срещне с Бандера. Столтенберг и цялото лайНАТО са жалки пудели, които могат само да джафкат безпомощно!
  • -5
    4
    фенката на путлерчето
    Ама фенче, то вече ТероруZZшлямия умряла! Твоя идол путлерчето само чучело, народа му изнемогва, важна е фалшивата пропаганда, че всички било наред! Смешнаи жалка работа! Пхахахаха
  • 3
    3
    фена на Путин
    Жалък немощен глист ! Погледнете тази хомо фигура. Ще победиш Русия ама в друг живот, в друга вселена. Сега точно няма да ви се получи.
  • 3
    2
    Драго
    Мръсна свиня
  • 4
    1
    Иван
    Изрод
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари