Идват нови напоителни дъждове

1
От вторник следобед до четвъртък се очаква нова валежна обстановка
От вторник следобед до четвъртък се очаква нова валежна обстановка

От вторник следобед до четвъртък се очаква нова валежна обстановка

В ранните часове на неделния ден валежите ще спрат и облаците ще се разкъсат, предава NOVA. Вятърът около обяд ще започне да намалява с тенденция до вечерта да утихне. Денят обаче ще остане студен с температури следобед между 5 и 10 градуса.

В резултат на мощните ветрове заради циклона „Фредерик”, вълните в Черноморската крайбрежна зона ще са с височина над 5 метра. От обяд нататък обаче морето ще започне да се успокоява.

В понеделник призори е възможно на места из ниските райони на страната да има понижена видимост, но денят ще е слънчев. Едва привечер от запад ще се появи рехава висока облачност. Преобладаващи температури сутринта - от нула до 5 градуса, следобед - между 12 и 17 градуса.

От вторник следобед до четвъртък се очаква нова валежна обстановка с развитието на област с ниско налягане в Средиземноморието. Първо в западните райони, а в сряда на много места в страната ще има есенни дъждове, в някои райони напоителни до 20-30 литра.

Дневните температури ще се понижат около средата на седмицата ще се понижат до нива от 5-6 до 12-13 градуса. От петък до неделя ни очаква спокоен период с повече слънце, незначителни смущения и температури до 17-18 градуса в обичайно топлите точки на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари