Идвам да пребия Пулев

0
Дерек Чисора се закани да нанесе втора загуба на Кубрат Пулев на професионалния ринг
Дерек Чисора се закани да нанесе втора загуба на Кубрат Пулев на професионалния ринг

Дерек Чисора се закани да нанесе втора загуба на Кубрат Пулев на професионалния ринг. Скандално известният британски боксьор дори е убеден, че ще размаже най-добрия ни състезател, пише вестник "24 часа".

“Определено съм развълнуван от възможността да се бия срещу Пулев. Намирам се в страхотна форма, никога не съм тренирал толкова здраво. Това ще е най-добрите ми битки в живота. Пулев е в полезрението ми от известно време и го уважавам много като спортист. Аз обаче идвам да го пребия и още от първия гонг ще му покажа, че съм по-добрия боксьор”, отсече Чисора по време на официалното представяне на двубоя.

Мачът е насрочен за 7 май в Хамбург, а в сряда съперниците ще дадат специална пресконференция и в София.

Имаше вариант мачът да се проведе и в столицата ни, но в крайна сметка от “Зауерланд”, която представлява и двамата боксьори, предпочетоха Германия. Там приходите от мача ще бъдат доста по-големи, отколкото в България.

Пулев прие съвсем спокойно заканите на британеца на пресконференцията. Бившият претендент за световна титла е убеден, че може да победи съперника, който също има един неуспешен опит за покоряване на върха.

Това е изключително важен мач за мен. Научих много от боя с Кличко и се върна на ринга по-силен от когато и да било. Дерек е добър боксьор, но аз съм по-добър и знам как да го победя”, отсече претендентът за пояса на Европейския боксов съюз. 34-годишният софиянец вече е бил шампион на организацията, но се отказа от титлата, за да се фокусира върху достигането на мач с Кличко.

Знам какво е необходимо, за да станеш световен шампион, и следващият път ще успея. За момента обаче съм фокусиран единствено върху боя на 7 май. Това е мач, който не мога да си позволя да загубя”, добави Пулев, който загуби с нокаут от Кличко при опита си да го детронира.

Освен пояса на Европейския боксов съюз победителят от мача между Пулев и Чисора ще получи нов шанс да атакува някоя от световните титли. Това може да стане факт до края на годината.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари