Идва "черният петък" - за какво да внимаваме при промоциите

0
В повечето от магазините големи намаления ще има не само в рамките на един ден, а през цялата следващата седмица
В повечето от магазините големи намаления ще има не само в рамките на един ден, а през цялата следващата седмица

При строги ограничителни мерки и повече пазаруване онлайн ще премине и тази година "Черният петък" у нас

В повечето от магазините големи намаления ще има не само в рамките на един ден, а през цялата следващата седмица, информира БНТ

Електроуреди на промоция, подаръци за коледно-новогодишните празници или дрехи за зимния сезон. Това са сред водещите неща, които привличат хората в магазините, по време на сезона на шоковите намаления.

"Абсолютно всичко се търси, перални, телевизори и красота сектор - всичко. Месецът на офертите е именно ноември месец, имаме страшно големи намаления от всички категории от цялото портфолио на магазина ни", казва Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

Заради мерките около пандемията, голяма част от хората избират да пазаруват изцяло онлайн. Този вид пазаруване обаче, крие и много рискове.

"Основното нещо, за което трябва да се внимава от страна на потребителите за онлайн пазаруване е търговецът. Тоест, на кого даваме своето доверие и своите пари. Това означава да намерят контактите на този търговец, когато е онлайн и да видят как биха могли да се свържат при евентуален въпрос", обяснява Соня Спасова, директор на Европейския потребителски център в България.

Въпреки изискването за наличие на зелен сертификат при посещение на големите търговски обекти, хората от всякакви възрасти предпочитат да дойдат на място, за да видят и пипнат продукта, преди да го купят….

"И онлайн поръчките се увеличават, но хората си предпочитат да си дойдат тук на място и да видят с очите си за какво става въпрос", допълва Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

На входа на повечето хипермаркети ще има служители, които ще изнасят всеки избран артикул, за да може да се види на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари