И Луцифер е ангел. Паднал ангел!

0
Уважаеми родители, Вашето дете ще живее в света на Цецкоу - ангелът на Злото
Уважаеми родители, Вашето дете ще живее в света на Цецкоу - ангелът на Злото

Цецкоу е АНГЕЛ – получи отличие „Ангели на благодарността“ от фондация „Искам бебе“. Разбирайки напълно хората, отчаяно искащи дете, не мога да оправдая подобно подмазване. Защо ли?

Уважаеми надявам се вече родители, Вашето дете ще живее в света на Цецкоу. Където арестуват деца. Където има пари за магистрали, но няма пари за детски. Където вместо детски площадки има бетонни блокове. Където могат да убият детето ви пияни и дори да не влязат в затвора. Където детските дрехи са по-скъпи от вашите. Където по улиците детето ви ще гледа джендър парадите. Където ще гледа възрастните хора как ровят в боклука, за да ядат.

Това ви осигурява вашия „ангел“. И само да напомня – Хитлер е имал страхотна програма за подпомагане на раждаемостта и закрилата на децата и младежите. Само където срещу всяко родено дете е имало хиляди избити.Днес колко са неродените българчета заради това, че родителите им не могат да си позволят повече от едно-две деца? Колко са българчетата, които всяка година заминават с родителите си завинаги и казват „Сбогом, България!“? Колко от тях са убити по пътищата? Колко са жертва на трафик и наркотици? В този свят вие отличавате причинителят на всичко това като „ангел“!

И да напомня – и Луцифер е ангел. Паднал ангел. Ангел на злото. Жалко е, че заради личният интерес и стремежи, не виждате цялата картинка! Защото и ние имаме деца, които вашият „ангел“ смята да арестува или да прогони от родината им…

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари