И Горанов нападна президента, вредял на бизнеса

0
Министърът обясни как Радев вреди на страната, защото постоянно критикувал управлението
Министърът обясни как Радев вреди на страната, защото постоянно критикувал управлението Видео: bTV

Финансовият министър Владислав Горанов изсипа куп обвинения и критики към президента Румен Радев, повтаряйки странните тези на премиера Бойко Борисов от снощи.

Горанов гостува в предаването „Лице в лице“ по БиТиВи явно за да даде отпор на вчерашното участие на държавния глава в същото студио.

Министърът обясни как Радев вреди на страната, защото постоянно критикувал управлението. Вживял се в ролята на лидер на опозицията, влияел негативно на бизнеса, отказвал инвеститори. Не било вярно, каза Горанов, че външните инвестиции спадали. Явно, смята министърът, някой съветва президента лошо. С такова говорене, отричане на всички добри постижения на правителството ти всъщност вредиш на инвестициите, бяха точните думи на министъра, пише вестник ДУМА.

Горанов набра скорост и още по-яростно се нахвърли върху Румен Радев: „Ако малкият политически опит на Радев не му дава покой, но търси сравнение с един политически лидер като, например, Първанов, който изпълни институцията със съдържание и това поражда неспокойствието му. От кабината на изтребителя до ролята на държавен глава и върховен главнокомандващ има доста голямо политическо разстояние". Но ГЕРБ били голяма партия  и не придавали особено значение на думите на държавния глава.

По-образованите хора усещали високия кредитен рейтинг на страната, стана ясно още от думите на Горанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари