Хванаха шофьор да кара „Мицубиши Паджеро“ с номер от хартия

0
42-годишният мъж заявил на униформените, че не си носи документите
42-годишният мъж заявил на униформените, че не си носи документите Снимка: БГНЕС / Архив

В РУ - Бяла е започнато досъдебно производство, във връзка с установен водач управлявал автомобил с номера на друга кола, като едната от поставените табели дори била изработена от хартия

На 24 октомври около 22:50 часа в град Бяла на улица "Ст. Стамболов", в близост до спирка, от полицейски екип е бил установен и спрян за проверка лек автомобил „Мицубиши Паджеро“, движещ се към град Попово.

При последвалите действия е изяснено, че водачът е 42-годишен мъж от Варна, който заявил на униформените, че не си носи документите. На полицаите е направило впечатление, че задния регистрационен номер, поставен на автомобила е изработен от хартия, а другия стандартен. Освен това от направена справка се е установило още, че регистрационният номер е издаден за друг лек автомобил „Мицубиши Паджеро“, с друг цвят и номер на рама, а въпросният автомобил е закупен същия ден от Враца.

Водачът си признал, че сам е монтирал номерата за да се движи по пътищата. Случаят е документиран от полицейския екип, материалите по него са предадени на разследващ полицай и е образувано досъдебно производство в РУ - Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари