Хванаха пиян шофьор на улица „Петко Д. Петков“

0
Шофьорът от село Сандрово е карал автомобил БМВ
Шофьорът от село Сандрово е карал автомобил БМВ Снимка: БГНЕС / Архив

На 22.12.2018 г., около 00:50 часа на улица „Петко Д. Петков“ в Русе полицейски служители спират за проверка лек автомобил марка "БМВ".

Автомобилът с русенски регистрационен номер е управляван от 32 годишен шофьор от село Сандрово.. На шофьора е извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство което е отчело над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух.

Съставен е акт за установяване на административно нарушение и връчен талон за изследване. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

На 24.12.2018 г. около 02:30 часа на улица "Лозен планина" в Русе полицейски екип спира за проверка лек автомобил марка "Мазда".

Автомобилът е с русенска регистрация е управляван от 31 годишен мъж от Русе. Шофьорът лъхал на алкохол и е бил в неадекватно състояние. Изпробван е за употреба на алкохол с техническо средство.

В 03:00 часа на 24.12.2018 г. пробата е отчела над допустимата концентрация на алкохол в издишаните въздушни пари. На водача е съставен акт, заради това, че управлява МПС под въздействието на алкохол и е издаден талон за медицинско изследване. Шофьорът не е приел показанията на техническото средство и е бил конвоиран до УМБАЛ "Канев" АД, където е дал кръв за медицинско и химическо изследване.

По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари