Хванаха пиян шофьор два пъти за една нощ в Силистра

0
24-годишният мъж шофирал втори път, след като полицаите му били отнели книжката и свалили табелите на колата му
24-годишният мъж шофирал втори път, след като полицаите му били отнели книжката и свалили табелите на колата му Снимка: Dunavmost / Архив

24-годишният мъж шофирал втори път, след като полицаите му били отнели книжката и свалили табелите на колата му

Мъж на 24 години бил хванат да шофира след употреба на алкохол два пъти за една нощ в Силистра, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Малко преди полунощ на 21 февруари мъжът бил засечен с лек автомобил „Фолксваген“ и спрян за проверка. След като се установило, че шофира с 1,05 промила, табелите на колата му били свалени, а книжката му отнета.

Два часа по-късно мъжът отново бил засечен зад волана на колата си без табели и след като е лишен от право да управлява МПС, тестът с дрегер отчел 0,78 промила.

Нарушенията са обработени по административен ред.

През първите десет месеца на миналата година в Силистренско са съставени 184 акта за шофиране след употреба на алкохол. От тях 97 са за концентрация под 1,2 промила, а 87 - за концентрация над 1,2 промила. Съставени са и 55 акта за шофиране след употреба на наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Фффффф
    Еееее,имали такива идиоти!Абе смъкни го от колата ,счупи му носа!!!!Изрод мръсен!Убиец!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари