Заловиха младеж без книжка да се разхожда с мотор без табели във Ветово

0
17-годишното момче отказало проба за алкохол и наркотици
17-годишното момче отказало проба за алкохол и наркотици Снимка: БТА, архив

17-годишното момче отказало проба за алкохол и наркотици

На 8 юни около 14:10 часа служители на РУ - Ветово са забелязали по ул. "Никола Петков" и по ул. „П. Д. Петков“ в град Ветово да се движи мотоциклет "Пежо" без регистрационни табели, на който имало шофьор и пътник. След спирането им униформените са установили, че превозното средство управлява непълнолетен 17-годишен младеж, а с него се вози също непълнолетен на 16 г., като водачът не притежава свидетелство за правоспособност.

Освен това е изяснено още, че превозното средство не е регистрирано по съответния ред. В хода на проверката 17-годишният отказал проба за алкохол и наркотици. Констатираното от полицаите е документирано и случаят е предаден на разследващ полицай.

Образувано е бързо производство по описа на РУ - Ветово за извършено престъпление, уведомен е дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Питане до МВР-Русе
    В Русе колко са правоспособни от тези къде летят с мотоциклети,скутери по бул.Липник от сутринта до на другия ден,особенно в нощните часове,перък срещу събота и събота срещу неделя? Проверки,кога? Алкохол,наркотици,правоспособност,технич.изменения в МПС И ППС ? Спиране от движение? Съвместни операции с РИОСВ,ДАИ? Непозната дейност за Русенската Полиция и Въпросните Агенции или Организации май е туй.По селата е Слободия до Шия.Кварталните само пъздунят на кафе.Съвместни действия са нужни под набшюдението на Русенска Прокуратура.Денонощно.Стига с къщи за гости и ден през ден до Одрин или Гърция.За по бедните държавни служители,Румъния и района на Троян или Еленския балкан.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари