Хванаха дрогиран шофьор в квартал "Чародейка"

0
27-годишен русенец седнал зад волана след употреба на амфетамин
27-годишен русенец седнал зад волана след употреба на амфетамин

27-годишен русенец седнал зад волана след употреба на амфетамин

В Русе е започнато бързо производство срещу 27-годишен мъж, установен да управлява автомобил с положителна проба за метамфетамин.

На 10 януари около 02:00 часа на улица "Тодор Икономов" в Русе полицейски автонаряд от Второ РУ, извършвайки патрулно-постова дейност, е спрял лек автомобил с марка "Ситроен", модел "Ксара" с русенска регистрация. В хода на последвалата проверка, в която е включен и екип на пътна полиция, е установен като водач 27-годишният мъж.

При направени тестове с технически средства, дрегерът за проверка употреба на наркотици е показал положителна проба за метамфетамин. Констатираното от униформените е документирано, водачът е бил съпроводен до УМБАЛ "Канев" в Русе, където е отказал да даде проби за изследване.

Случаят е предаден на разследващ полицай и работата по него продължава в хода на образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс. Автомобилът е иззет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Май трима за 1 седмица в...
    Там да не са открили лаборатория или наркокомуна или кварталните полицаи са бездействали доста дълго време ? Дилъри хванахте ли или само консуматори? Почерпиха ли ви ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари