Хулигани са причинили наводнението на Ларгото в Русе

2
Счупен е един от поливниците, който разпръсква водна струя в автоматичен режим
Счупен е един от поливниците, който разпръсква водна струя в автоматичен режим

Счупен е един от поливниците, който разпръсква водна струя в автоматичен режим

Вандалска проява в ранните часове на 11 август на системата за автоматизирано напояване стана причината да бъде наводнена част от тревните площи на Ларгото пред Операта. Счупен е един от поливниците, който разпръсква водна струя в автоматичен режим.

Посегателството на поливната система се разследва, а от общинското предприятие „Паркстрой“ са предприети мерки за спиране на водата, както и за възстановяване на повреденото устройство.

Община Русе отправя отново апел към жителите и гостите на града да проявяват нeтъpпимocт ĸъм всички хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa Дежурния общински съвет за сигурност – 082/820 111 или нa тeл. 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    2
    qwerty
    Деба тая измет... не остана нещо в града, на което да не са посегнали - сградите грозно изрисувани, спирките потрошени, лампите из парковете - също, събарят знаци, огледала, целят стълбове на електропреносната мрежа с въздушни пушки и прочее. Сега и на поливната система посегнали, направо толкова душевно болно общество едва ли има някъде другаде.
  • 25
    1
    Дани
    Града ни никога не е бил ток мръсен!!!Не знам какви хора, дойдоха да живеят тук, какви хора гостуват на града или какво поколение расте,но такава вандалщина ___счупени пейки, кошчета,пред пейките мизерия (люпят семки, фасове!!!Абе хора, къде сте живяли???? Русе беше 200хиляден и беше чист и поддържан!!!! Имайте малко съвест!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари