Хроника на едни чекмеджета

0
Нашето остроумие, граничещо с глупост и органите на реда
Нашето остроумие, граничещо с глупост и органите на реда Снимка: Прас Прес

Хроника на едни чекмеджета

14:45 Органите на реда проверяват съдържанието на чекмеджетата и нашето остроумие, граничещо с глупост, обяснявайки им, че чакаме Мата Хари да ги напълни. Не усещаме никаква проява на завист у тях и възхищение от бляскавото ни хрумване.

14:55 След нашите призиви към Мата Хари, викайки я като неволя „Матоооо, Матооооооо“, органите на реда ни предупреждават да се отдръпнем от флаговете на Европа и България отвъд зоната за сигурност. Правим го неохотно, но със съзнанието на изпълнен дълг към Родината.

15:00 След кратко съвещание по радиостанциите, съобщавайки на висшестоящите за нас, органите на реда очертават нов още по-далечен периметър на зоната за сигурност. Оттегляме се, удовлетворени за собствената си значимост, като най-опасната следобедна заплаха за „Дондуков“1.

15:10 Напускаме с достойнство и оставяме жълтите павета на органите на реда. Мата Хари не се появи и прекъсваме всякакви отношения с фондациите „Южна Америка за България“ и „Русофили за Силна България в Европейски Съюз“. Фейк нюз ще ни пробутват.

Прас Прес

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари