Христо Стоичков: На 11 декември лично вкарвам първия багер на стадион „Българска армия“!

0
Много му е голямо сърцето на Гриша Ганчев и е “мека Мария”, заяви легендарният футболист
Много му е голямо сърцето на Гриша Ганчев и е “мека Мария”, заяви легендарният футболист

Много му е голямо сърцето на Гриша Ганчев и е “мека Мария”, заяви легендарният футболист

Легендата Христо Стоичков лично гарантира, че реконструкцията на стадионБългарска армия“ ще започне ден след мача ЦСКА - Лудогорец на 10 декември. Камата, който е сред акционерите при „червените“, обяви 11 декември за първия ден от строежа на съоръжението.

Питай го господин Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, но щом държавата ти казва ОК, щом министерството ти казва ОК, щом общината ти казва ОК, ще трябва да държа сметка на някакъв си където ни копа, ни реже“, отговори Стоичков на въпрос за „Армията“ в подкаста „Код Спорт“.

На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска. На 11-и лично аз ще вкарам първия багер“, закани се Стоичков.

За това е Гриша Ганчев. Той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е “мека Мария”, понякога трябва гьостерицата да играе. Но той е за ЦСКА, той е за спорта, той обича“, допълни кавалера на Златната топка за 1994-а година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари