Христо Иванов: За нищо не съжалявам от казаното

1
Това е нормална професионална дискусия, добави Иванов
Това е нормална професионална дискусия, добави Иванов Снимка: bTV

Депутати от ГЕРБ изнесоха информация за закрита среща на народни представители на „Демократична България“, която е била записана и излъчена на сайта на Народното събрание.

Няма нищо, което да ни притеснява и затова сме пуснали записа с призива всеки да го изгледа и сам да си отговори на въпроса това причина ли е да хвърляме цената в избори“, каза в „Тази събота“ по bTV Христо Иванов.

„Публикувахме целия запис с видеото, за да могат хората сами да преценят, а не да разчитат на гербаджийската пропаганда, която веднага се опита да извади неща от контекста“, заяви Иванов.

По думите му е очевидно, че ГЕРБ и ДПС имат огромен интерес от предсрочни избори, защото смятат, че това „ще ги изпере и върне обратно в играта“.

Това бе съвсем нормална политическа дискусия, в която аз докладвам на моите колеги какво се е случило, давам анализ и получавам обратна връзка. За нищо не съжалявам от казаното, защото това е нормална професионална дискусия, в която никой не е обиден“, заяви Христо Иванов.

Веднага след случилото се със записа лидерът на „Има такъв народСлави Трифонов обяви, че политическата сила излиза от преговорите в коалицията.

„Очевидно сме в ситуация, в която Слави Трифонов си мисли, че могат да използват този запис, за да избягат от отговорност от преговорите за съставяне на правителство. Ще бъде грешна преценка, ако заложи на това“, категоричен бе Христо Иванов.

ПГ на ИТН трябва да реши готова ли е да заложи съдбата на страната на емоционална реакция или на желание да се избяга от отговорност от техния ръководител. Или все пак ще намерят начин да се върнат обратно в процеса“, допълни съпредседателят на „Демократична България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Бибип
    Що бе, нищо че си о$ра# до ушите, ама си наперен, защото си горд наследник на комунистически партизански род. Ще видим докъде ще стигне ортаклъка ви с БСП/БКП.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари