Христо Иванов откри кампанията на ДБ в Русе

1

Христо Иванов обяви, че “Демократична България” показва систематично увеличение на подкрепата в Русе на предишните избори през годината

“В парламента ние успяхме да покажем все пак за какво се борим и как се борим. Особено ми е приятно, че Стефан Тафров успя в рамките на краткия 46-и парламент да се покаже като един истински депутат от Русе. Той успя в много малкото парламентарно време да се пребори четири пъти да постави теми, свързани с дневния ред на Русе и Русенска област”, заяви още Иванов.

Стефан Тафров обяви, че построяването на магистралата Русе-Велико Търново продължава да бъде приоритет и за следващото Народно събрание.

“Особено се гордея с факта, че в специална декларация “Демократична България” застана зад строежа на магистралата Русе - Търново, която от дълги години се обещава на русенци. Сега ни я обещават за 2027 г., но ние намираме че тази магистрала трябва да стане по рано”, заяви Тафров.

Другият важен приоритет в работата на Стефан Тафров като депутат от Русе отново ще е чистотата на въздуха. Третата тема е решаването на въпроса със задръстванията на “Дунав мост”.

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов откри днес кампанията в Русе и представи кандидатите за народни представители на "Демократична България" за област Русе:

101 Стефан Тафров, дипломат (Да, България)

102 Иван Станев, информатик и преподавател в РУ (ДСБ)

103 Георги Начев, бизнесмен от гр. Бяла (ДСБ)

104 Михаил Михов, туристически експерт и екоактивист (Зелено движение)

105 Иван Белчев, градски и екоактивист (Да, България)

106 Ростислав Кандиларов, преподавател в РУ и екоактивист (Зелено движение)

107 Ангел Гяуров, мениджър (Да, България)

108 Виктор Стоянов, екоактивист и кръводарител (Зелено движение)

109 Сашо Попов, спелеолог и археолог (Зелено движение)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

С ракия от дюли и декември става юли!

Харесай Дунавмост във Фейсбук