Христо Иванов: Очаквам изборите на 11 юли да бъдат много по-свободни

1
"Голямата ни цел е да излъчим не какво да е управление, а управление на промяната, стъпило на три цели – свобода, законност, модернизация. Не можем да влезем в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС", коментира още Христо Иванов
"Голямата ни цел е да излъчим не какво да е управление, а управление на промяната, стъпило на три цели – свобода, законност, модернизация. Не можем да влезем в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС", коментира още Христо Иванов Видео: Фейсбук

Демократична България внесе необходимия брой подписи за регистрация в Централната избирателна комисия за предсрочния вот, предаде  БГНЕС

"20% от минимално изискуемите подписи са внесени по електронен път, което доказва, че електронното управление у нас е мисия възможна", каза съпредседателят на обединението Христо Иванов.

Той даде заявка за разширяване на електоралната подкрепа на 11 юли и подчерта, че за първи път от много време гласовете за ДБ не идват от София.

"Очаквам всички ние да превърнем електронното гласуване в гарант за по-честни резултати, посочи още Иванов. Очаквам и тези избори да бъдат много по-свободни, защото страхуването няма да бъде толкова голям фактор, както досега. Промени в листите на ДБ ще има, каза още съпредседателят, но уточни, че те няма да са драстични.

Голямата ни цел е да излъчим не какво да е управление, а управление на промяната, стъпило на три цели – свобода, законност, модернизация. Не можем да влезем в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС", коментира още Христо Иванов.

Запитан за подслушванията другият съпредседател Атанас Атанасов заяви, че независимо от проверките, които ще се направят, след изборите ДБ ще настоява да се извърши и парламентарен контрол.

"Безобразията по време на управлението на Борисов са в резултат на липсата на контрол", каза още Атанасов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари