“Демократична България” се регистрира за изборите

0
Надежда Йорданова​: България има нужда от едно голямо обединение
Надежда Йорданова​: България има нужда от едно голямо обединение

Надежда Йорданова​: България има нужда от едно голямо обединение

"Демократична България" (ДБ) внесе 8888 подписа в Централната избирателна комисия за регистрация в изборите на 2 октомври. Това обяви пред журналисти Надежда Йорданова.

Йорданова посочи, че в желанието на ДБ за общо явяване на изборите с "Продължаваме Промяната" (ПП) е ясно заявено. По думите ѝ на ход са колегите от ПП. Тя обясни, че по хронограма до 27 август е възможно регистрираните субекти за изборите да направят нова конфигурация, да се обединят за общо явяване.

Йорданова коментира, че подписите са събрани на открито и при събирането им много ясно са чули желанията на симпатизантите на ДБ да бъде довършено започнатото и да бъде осигурено стабилно управление на страната.

"България има нужда от едно голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 г., които ясно заявиха, че не следва България да се управлява от корупционното статукво. Ние дължим това на гражданите. Това, че към настоящия момент ние заявяваме отделна регистрация, означава че очакваме ясен отговор от ПП", заяви Надежда Йорданова.

Относно осмиците в броя събрани подписи, Йорданова коментира, че цифрата 8 е символ на равновесие, на устойчивост. "Това е израз на нашето виждане и желание, че в България трябва да има разум в политиката и устойчиво управление", каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ех
    Пос.....ковци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари