Христо Иванов: Лидерската среща на БСП е пиар, за да се прикрие, че мандатът е обречен

0
Имаме много различия с БСП, заяви съпредседателят на "Демократична България"
Имаме много различия с БСП, заяви съпредседателят на "Демократична България" Видео: Novini.bg

Имаме много различия с БСП, заяви съпредседателят на "Демократична България"

За третия мандат шансът е изключително малък, той е по-скоро теоретичен. Имаме много различия с БСП. Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов, предаде Novini.bg.

Той посочи, че от ДБ още не са получили покана за лидерската среща и уточни, че въпросната среща му изглежда по-скоро пиар, за да се прикрие, че мандатът е обречен.

По случая с Nexo Иванов коментира, че компетентните органи си вършат работата и подчерта, че ДБ не я касае този казус, допълвайки, че темата се използва пропагандно.

На въпрос за финансирането на ДБ той обясни, че всичко е декларирано, публично и прозрачно.

Всичко е декларирано, всичко е публично и прозрачно. Готови сме, ако сме сбъркали някъде, да си понесем отговорността. Но никога не сме влизали в сделки с нашите дарители, вкл. и с Nexo, поясни Христо Иванов.

По думите му настоящият модел на финансиране на партиите е поредица от популистки действия, които са създали хаос. Добави, че на България ѝ трябва Закон за лобизма и ясно публично финансиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари