Христо Иванов: Борисов смени едни хора на Пеевски с други хора на Пеевски

1
Иванов праща сигнал срещу Гешев до всички прокурори в страната
Иванов праща сигнал срещу Гешев до всички прокурори в страната Видео: btv

Рокадите в кабинета няма да успокоят протестиращите. Смениха едни хора на Пеевски с други хора на Пеевски“.

Това заяви съпредседателят на „Демократична БългарияХристо Иванов в „Лице в лице“ по bTV.

Иванов коментира всички нови министри в правителството на Бойко Борисов. По неговите думи новият вътрешен министър, който досега беше шеф на „Националната полиция“ - гл. ком. Христо Терзийски, „по собствените му признания лично е ръководил операцията в „Росенец“ по време на протеста с масовото ходене на плаж и е искал да предизвика „целенасочена провокация“ и конфронтация между протестиращите и симпатизантите на ДПС, които са били там, по желание на Пеевски.

Лъчезар Борисов, който замени Емил Караниколов като министър на икономиката, е шеф на Надзорния съвет на ББР и като такъв е участвал в отпускането на 75 милиона на колекторска фирма. „Този слуга на Пеевски сега стана титуляр на министерството“, заяви Иванов.

Новият здравен министър Костадин Ангелов бе определен от Иванов като „блюдолизец на Пеевски“ заради интервю, в което хвали депутатът от ДПС като дарител „с нашите пари“.

Правителствените промени показват все по-голямата зависимост на Борисов от Пеевски и „сараите“, „неговата кариера приключи“. Той се надява да остане един почтен председател на партията си като своя приятел, въпросът е дали неговите приятели ще му го позволят и дали Гешев ще се опита да се изкупи, като покаже Борисов с белезници, смята Иванов.

Според съпредседателя на „Демократична БългарияБорисов „се държи за стола“, замо за да осигури програмирането на краденето на новите пари от ЕС.

"Търсим някой в тази държава с елементарен гръбнак", който да разследва Иван Гешев, заяви Иванов и каза, че ще разпрати своя сигнал до всички прокурори в страната, за да види дали има някой, който е "окрилен от решението на Конституционния съд", ще посмее да го направи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари