Христо Гаджев: Това управление е вредно

1
Премиерът Кирил Петков на думи е много силен, да видим дали и на дела е, каза още депутатът от ГЕРБ-СДС
Премиерът Кирил Петков на думи е много силен, да видим дали и на дела е, каза още депутатът от ГЕРБ-СДС Видео: NOVA

Премиерът Кирил Петков на думи е много силен, да видим дали и на дела е, каза още депутатът от ГЕРБ-СДС

"Това правителство е вредно. Вот на недоверие не е добре да има в тази ситуация, ние критикуваме различните грешки на управлението, но като гледаме как хаосът продължава, няма как да не настояваме за предсрочни избори", това каза в "Денят на живо" Христо Гаджев, депутат ГЕРБ - СДС.

"След десет дни най-накрая виждаме организация за приемане на бежанците от Украйна, това трябва да се случва за 24 часа", отбеляза като една от грешките той.

Гаджев подчерта, че до момента никъде не са подадени документи за временно настаняване, защото те просто ги няма и още се подготвят.

Относно българските МИГ-29, депутатът от ГЕРБ-СДС смята, че поддръжката им ще продължи.

"Трябва да се установи има ли проблем с тях, да се гарантира летателната годност на техниката. Въпреки войната МИГ-овете да се ремонтират в Русия е безумие, Русия ни обяви за вражеска държава, предстои да видим каква ще е позицията на правителството. Премиерът Кирил Петков на думи е много силен, но да видим на действия как е", заяви Гаджев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Що бе?...
    Добре, това управление като е вредно вашето какво беше? Много, много полезно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари