Храстите в топ центъра на Русе миришат на урина

4
Господа управници и общински съветници! Отидете в Букурещ да видите как ги решават тези проблеми! Надяваме се на екстремни действия!!!
Господа управници и общински съветници! Отидете в Букурещ да видите как ги решават тези проблеми! Надяваме се на екстремни действия!!! Снимка: Фейсбук

Русенецът Александър Добрев сигнализира за неприятна миризма в центъра на града

В поста си в социалните мрежи той изказва своето недоумение защо този проблем е трайно неглижиран от общинското ръководство. Публикуваме текста му без редакторска намеса:

"Господа управници и общински съветници!!! Тези храсти до пейките в самия център на град Русе, трайно започнаха да миришат и на човешки фекалии, защото досега само на урина!!! Покрай това възлово място минават освен хиляди русенци, и много чужди туристи от круизните кораби и гости на града! Неглижирането на проблема с липсата на обществена тоалетна на центъра, повече от 10 години на най-големия град на р. Дунав, започна да ни застига!!!

Дори посред бял ден, влизат хора в тези храсти за да се облекчат, а вечер на тези нови пейки сядат много хора с отвращение!!! Срамът да се говори за този проблем, или като се правим, че не го забелязваме, няма да реши тези неудобства!!! Отидете в Букурещ да видите как ги решават тези проблеми! Надяваме се на екстремни действия!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари