Храната от Хепи идва с "бонус"

7
"Отвратителната гледка" наложи изхвърлянето на цялата поръчка и подаване на оплакване
"Отвратителната гледка" наложи изхвърлянето на цялата поръчка и подаване на оплакване

"Отвратителната гледка" наложи изхвърлянето на цялата поръчка и подаване на оплакване

Клиент на ресторант "Хепи" в Русе публикува смущаващи снимки от поръчана храна в социалната мрежа. Краси Иванова, клиентка на ресторанта, разкрива, че е получила "бонус" в поръчаната от нея храна - цяла салфетка.

Г-жа Иванова споделя, че преживяното е било "отвратителна гледка", която наложила изхвърлянето на цялата поръчка и подаването на оплакване. В отговор на оплакването, ресторантът предложил на клиентката безплатен ваучер за същото ястие - оферта, която тя е отхвърлила.

Тази инцидент подлага на сериозни съмнения репутацията на веригата ресторанти "Хепи", която се радва на голяма популярност, но случая показва сериозна немарливост. Предполагаемата причина за проблема не е посочена, но се подчертава фактът, че "при условие, че храната им е доста скъпа, не могат да си позволят подобна немарливост."

"Храната от Хепи идва с "бонус". Преди няколко дни си поръчахме храна от Хепи ,като в едната порция имаше цяла салфетка. Отвратителна гледка, което наложи изхвърлянето на цялата поръчка и подаване на оплакване. Тяхното решение беше да ми дадат безплатен ваучер за същото ястие, в което беше салфетката. Естествено не бих си поръчала същото. При условие, че храната им е доста скъпа ,не могат да си позволят подобна немарливост."

След като снимките и историята на г-жа Иванова се разпространиха в социалните мрежи, мнозина потребители изразиха своето недоволство и отразиха своите собствени подобни изживявания. Ситуацията подчертава важността на стандартите за безопасност и хигиена при хранене, както и ролята на социалните мрежи като място за споделяне и отстояване на правата на потребителите.

Ресторант "Хепи" все още не е коментирал официално случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Мюмюн
    Всеки може да тресне една салфетка в една паница с боб и да си я снима,а после да пише глупости по разни съмнителни медии като тоя Дунавпрост
  • 6
    8
    Да си питам
    А наистина тези опашки за какво са? За качествена храна, за обслужване, за отлично съотношение цена-качество? Не търся отговор, защото заведението ми е познато от отварянето му, когато беше нещо ново, модерно и различно. Пробвах и друг техен ресторант с друго име, ми..същата работа. Като се поогледах, само млади хора, явно това е таргет групата. Може и да е случайност де.
  • 7
    7
    daskal
    "Хепи" се пръска по шевовете от клиенти, които понякога чакат на опашка, за да се освободи маса. Просто са уцелили времето си - правят скъпи полуфабрикати за бройлери. Това се харесва днес.
  • 8
    6
    Русчуклия
    Само незнаещи / глупави/ двуноги ходят да ЯДАТ в "Хепи".
  • 2
    5
    А сега
    Магическа салфетка, попива само в краищата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари