Хотел моли да му дарят човешки пръст

0

В скучен канадски град, където най-голямата атракция е алкохолен коктейл с отрязан човешки пръст в нея, упорито се търси дарител на човешки пръст. Това станало, след като миналата година в бара в Доусън сити дошъл човек и глътнал пръста заедно с коктейла. По принцип консумацията на човешката част е забранена и дори собствениците на хотелския бар са въвели глоба от 500 долара, за да спрат нарушителите.

Това обаче не спряло клиент, който дошъл, поръчал си коктейла, глътнал цялото му съдържание, оставил 500 долара и си заминал.

Традицията да се пият питиета с отрязан пръст датира от 70-те години на миналия век, когато ексцентричен капитан на речна баржа на име Дик Стивънсън открил човешки пръст в стара хижа, потопил го в чаша шампанско и създал коктейл "Кисел пръст".

За последните 40 години барът в хотел „Даунтаун” в Доусън е сервирал повече от 52 000 такива странни напитки на посетители от цял свят. Миналогодишният случай обаче не е първият, в който клиент гълта и пръста. Явно сега обаче намирането на нов е по-трудно.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари