Хороскоп за 10 Февруари 2015

1
Хороскоп за 10 Февруари 2015
Хороскоп за 10 Февруари 2015

Овен

Много от вас днес ще получат възможност да разкрият от скритите си умения и да покажат потенциала си. Използвайте го за осъществяване на търговски, предприемачески и бизнес – дела, както и за всички останали, касаещи бъдещето на повече хора. Проявете смелост при взимане на решения, без да се впускате в рисковани начинания. На делова среща ще получите повече яснота и това ще ви помогне да вземете навременни и правилни решения. Подходящо време да промените нещо в живота си, новите начинания и най-вече колективната работа се толерират.

Телец

Уверени в собствените си сили и с мощен изблик на енергия, с лекота ще осъществявате всичко, за което преди ви е липсвала решимост. Останете благоразположени към околните и не се ядосвайте за дребни неща. Ще се толерира упоритото ви движение напред към поставените ви цели. Професионалните ви дела ще се развият в посоката, в която ги подкарате, без някой да се съмнява в правилността й. Но бъдете внимателни, получената в този ден неправомерна лична изгода ще бъде временна, а всяка кражба – разкрита.

Близнаци

Това е ден на реформи, реорганизации и всичко ново, което е за доброто на повече хора. Бъдете смели и находчиви, работете върху важните си дела и ще имате успехи, най-вече в търговската и предприемаческа дейност, в рисковани предприятия и сделки. Подходящи са и групови занимания, революционни преустройства и триумфи. Лесно ще се разделите с нещата, които определяте като безполезни и спиращи развитието ви. Денят е благоприятен и за смяна на работното място.

Рак

Взетите решения в професионален и личен план ще ви помогнат да постигате целите си в самостоятелните и колективни начинания днес. Отнесете се спокойно към очакванията на другите към вас, останете търпеливи, но и решителни в действията си. Изслушвайте аргументите на другата страна, като не позволявате на егото да определя позициите ви. С такова поведение е сигурно, че ще избегнете грешки и ще печелите повече поддръжници за каузата си, освен, че ще затвърдите мнението си на стабилни и надеждни партньори.

Лъв

Денят е подходящ за устройство на ново работно място и за кариерни подвизи. Възползвайте се от даденостите, за да постигнете печалби. Успехи ще имате и във всичко насочено към извисяване на духа и подобряване на здравето ви. Изразявайки благоразположението си към околните, ще черпите от добрите им идеи, намерения и интереси, които ви свързват. С подобна стратегия не сте застрашени от провали, но само ако сте миролюбиви и добронамерени.

Дева

Имате нужда наистина от активна почивка, с която да разтоварите напрежението необратимо. Изберете подходящия начин, съобразявайки се с фактическото си състояние. Дали сами със себе си у дома или в камерна компания с най-близки приятели – няма значение. Важното е да се заредите с оптимизъм.

Везни

Възползвайте се от всяка появила се пред вас възможност да покажете повече от уменията, талантите и качествата си. В много отношения предстоящите срещи ще ви помагат, за това всичко започнато днес е с перспектива да бъде свършено успешно и в срок. По-добре владейте емоциите и изразните си средства. Пътуванията ще са интересни. Прекарайте повече време сред природата, избягвайте тежка храна и употреба на алкохол.

Скорпион

Силни аргументи и разумни дела ще вдъхновят активността ви, за да отговорите на очакванията към вас. Сигурно е, че няма да ви липсват възможности и неща, от които се нуждаете, за да започнете смелите си и добре обмислени начинания, така щото да ги приключите в срок. Внесете повече яснота в интимните си отношения, докато това все още е възможно, като използвате деня и за помиряване с онези, с които сте скарани. Денят е подходящ и за лечение, силната енергетика благоприятства оздравителните процеси.

Стрелец

Бъдете храбри и готови с действията си да подкрепите обмислени реформи, работете упорито, за да осъществите целите си. Щом делата ви са продиктувани от добри намерения, няма съмнение, че положителната промяна ще се отрази и на обкръжението ви. Това ще стане ясно и на онези, които изразяват съмнения, но не ги обвинявайте в липса на прозорливост. Бъдете търпеливи и не изтъквайте превъзходството си, за да не осуетите реализацията на дългосрочен проект.

Козирог

Упорити и борбени, днес ще работите по изпълнение на текущи и нови задачи, а в края на деня ще се поздравите с печалби. Самочувствието ви също ще нарасне, но не се възгордявайте. Денят е удачен за помирение и начало на общо занимание или съвместен проект, постигнатото ще ви прави доволни и зарежда с добри очаквания. Ако ви се иска да смените работното място и сте проучили добре новото, не се колебайте да го направите, денят е подходящ и за това. Физическите натоварвания се понасят по-леко, а масовите прояви ще изпълнят предназначението си.

Водолей

Активен и творчески ден, през който с подходящи думи, съвет или конкретна проява насърчете околните в делата им. Обединените усилия в общи занимания, митинги и масови действия днес дават добри резултати. Ще изпитате доволство от постигнатото в бизнеса, както и при взимане на смели решения. Разумно изразходвайте средствата си, предвид предстоящите разходи, но ще се поздравите и с придобивки. Застоят не е препоръчителен.

Риби

Смело работете в подкрепа на идеите, интересите и удоволствията си, като отделите нужното време за изпълнение на неотложни си и нови задачи. Денят е подходящ за взимане на важни решения, които при други обстоятелства не бихте си и помислили. Ще ви се отдава реализацията им и ще оставате доволни от постигнатото. Справяйки се с депресии и други неразположения, здравето ви ще се подобри. Полезни са физическите натоварвания, откажете се от работа, свързана със седене на едно място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари