Дневен хороскоп за 10 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят е силно енергиен и ако тази енергия не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти.

Да се избягват спорове и скандали. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Покажете най-добрите си чувства към близките си. В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете.

Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към нещата. Не трябва да се вършат лекомислени постъпки и действия.

Овен 

В днешният ден във вас живее един истински Шерлок Холмс, така че можете да изследвате най-малките детайли с невероятен талант. Всичко може да се разкрие, никой и нищо не може да скрие сега от вас.

Телец

Не е нужно да бързате сега, проверете всичко обстойно, дори няколко пъти. Животът се състои от непрекъснато учене и днес можете да научите много важно нещо. Ако настроението ви е далеч от идеалното, не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите.

Близнаци 

Хубавото е, че нещата вървят добре за момента, но внимавайте и с прекомерните очаквания. Ако надцените ситуацията, това може да ви донесе разочарование. Просто извлечете максимума плавно, както винаги!

Рак 

Не трябва да позволявате работата и отговорностите ви да ви погълнат напълно. Втората половина на деня може да бъде много по-спокойна и най-накрая да имате момент, в който можете да се отпуснете малко без угризения на съвестта.

Лъв 

Днес ще бъдете енергични, ентусиазирани и мотивирани, а външните условия може да са достатъчно добри, за да ви тласкат напред. Настроението ви помага да създадете хармонична атмосфера в общуването с околните. Със своето спокойствие им влияете положително и зареждащо.

Дева 

Денят не е от най-ползотворните, но е спокоен. Можете да се върнете към делата, започнати по-рано. Фокусирайте се върху най-важното, което имате да вършите и звездите ще ви помогнат да свършите всичко навреме.

Везни

Днес не бива да вярвате на първото впечатление, да разчитате на първия импулс или първата мисъл, която ви хрумне. Напротив, по-добре е да се съмнявате, да мислите, да претегляте нещата и чак тогава да избирате нещо, което изглежда повече или по-малко подходящо.

Скорпион 

Хармоничен и спокоен ден за вас. Обстоятелствата също са хлъзгави. Вие знаете как да защитите умело своята гледна точка. Но има едно малко „но“: ходете по-внимателно, може да се подхлъзнете….. в истински и преносен смисъл.

Стрелец 

Днес всичко ще върви добре. Ще имате възможност да завържете „свободните краища“ на нещо и най-накрая да се освободите от стар, недовършен въпрос, задължение или работа, който от известно време ви притеснява и изчерпва енергията ви.

Козирог 

Този период е подходящ за промяна, така че не се колебайте да започнете да променяте нещата, които не ви подхождат. Бъдете предпазливи и внимателни, когато избирате на кого да се доверите. Злото не винаги спи под камък.

Водолей 

Сега сте в положителен и конструктивен период. Енергията ви е достатъчна за нови стартове, за поставяне на по-високи цели, но не пропускайте да подредите или довършите всички започнати дела, преди да продължите с нещо ново.

Риби 

Добре е да си поставите по-реални задачи и не вдигайте летвата твърде високо. Ще трябва да сте методични, когато става въпрос за управление на вашите финанси, защото ще възникнат непредсказуеми разходи. Малко самокритичност няма да навреди

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари