Хоро на доброто се изви в зала "Арена Русе"

2

Хоро на доброто се изви в зала ОЗК „Арена“ по време на благотворителния концерт на фондация „Направи добро на непознат“, в памет на Виктория Маринова.

Почти 4 часа близо 2500 русенци , заедно с част от най-добрите естрадни изпълнители на България станаха съпричастни на каузата на фондацията, предава TVN.

Искрата запали още с първото си появяване водещата Боряна Баташова, изключителната Николина Чакардъкова и превърна в истински фойерверк. Още при първото й изпълнение стотици зрители излязоха пред сцената и извиха кръшно хоро.

„Нека доброто стане неразделна част от нас“, призова голямата българска певица.

„Щафетата“ продължиха Ваня Костова и Боян Михайлов, Тоника СВ, които заедно с публиката и Стефан Диомов изпяха „Един неразделен клас“ и „Приятели“ и още няколко от незабравимите си хитове.

Миро продължи да повишава градуса на настроението. „Да вършиш добри дела е и трябва да бъде заразно“, каза певецът. „Ой кажи ми облаче ли бяло“ накара всички да запалят фенерчетата на телефоните си.

„Щафетата на доброто“ продължиха деветте члена на фънк бандата „Сол бемол“, а че с малки и големи парченца надежда може да се сглоби целия пъзел на доброто и да се затвори веригата на съпричастието бяха категорични рок легендите от „Тангра“.

„Този град в който аз съм роден“, „До последен дъх“, „Бъди какъвто си“ и още много от незабравимите им хитове бяха дълго аплодирани от публиката.

Каузата „направи добро“ събра всички тези светила на родната естрада. Както и миналата година, събраните средства ще бъдат за благотворителни кампании на фондацията . Най-близките са свързани с наближаващите коледни и новогодишни празници.

Доброто не започва и не свършва единствено със действията. То започва от сърцето, минава през самото действие и завършва с удовлетворението, което всички ние ще получим, когато видим, че нашите левчета са направили някой непознат щастлив“, каза в края на концерта председателят на фондацията Свилен Максимов. Той припомни, че чрез седемцифрения код, отпечатан на сертификатите за дарения всеки може да проследи за коя точно кауза са отишли дарените от него средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари