Хората мизерстват с 400 лева, а парламентът говори за икономически растеж

2
Хората стават все по-бедни, когато се вдигат данъците на колите, дрехите, обувки и данъците. Удрят по джоба най-бедните хора
Хората стават все по-бедни, когато се вдигат данъците на колите, дрехите, обувки и данъците. Удрят по джоба най-бедните хора Снимка: bTV

Днес в зала не бяха дадени аргументи, защо Марияна Николова бе предложена и после избрана за вицепремиер.

Никой не извади доводи за кандидатурата ѝ. След като се прави една такава важна рокада, защо Борисов отсъстваше от залата. Това попита народния представител от БСП Елена Йончева в предаването "Лице в лице".

"Хората мизерстват - получават чисти доходи 400 лева, а парламентът говори за икономически растеж, но не казват от къде е той. Този растеж идва от сумите, които българите в чужбина пращат на близките си тук. Всяка година по банков път се превеждат общо над 2,5 милиарда лева", каза още тя.

"Хората стават все по-бедни, когато се вдигат данъците на колите, дрехите, обувки и данъците. Удрят по джоба най-бедните хора", допълни Йончева.

"Винаги съм карала личен автомобил, никога не ползвам парламентарни коли по време на служебните си пътувания", разкри Йончева.

"Искахме разрешение от АПИ, в тяхно присъствие, да се вземат проби от магистралите "Тракия", "Хемус", "Марица" и "Струма", на участъците построени последните 5 години. Тогава те заявиха, че това е някаква атака срещу тях, и че им рушим имиджа. Просто искахме да докажем, че както пътят край Своге е построен с лошо, така и другите пътища са построени по този начин", завърши Елена Йончева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари