Хора, събудете се! Защо всички медии ни занимават с драмите на Тачо, жена му и любовницата?

1
Ана Иванова - Мисис „България Вселена" 2008
Ана Иванова - Мисис „България Вселена" 2008

Мисис „България Вселена" 2008 Ана Иванова е родена във Варна. От 9 години живее в Монако, има 2 дъщери близначки и преди години откри собствена фирма за модели „Фешън Бътърфлай" на Френската Ривиера. През 2009 г. представя България на международен конкурс в Рига и печели приза „Мисис Европейски съюз". В момента тя е на специализиран стаж в съда в Люксембург. Тя е единствената нашенка в партията на френския президент Франсоа Оланд.

Защо всички електронни медии, вестници и телевизии ни занимават с т.нар. VIP на България, съставен от хора, които, меко казано, не са добър пример за зрителите? Нали медиите трябва да ни информират и учат - и питам този формат какво точно обслужва с безобразията, представени като „ВИП" в момента? Изумена съм, че при толкова проблеми в страната водещите новини започват и свършват с драмите на Тачо, жена му и любовницата! Последният да затвори вратата

Идват избори, вдигат цената на тока, хората живеят с надеждата, че КТБ ще им върне паричките. Има хора без покрив след наводненията в България, всеки божи ден има най-малко 10 автомобилни катастрофи на пътя с поне 3-ма загинали, пълно е с насилие, несправедливост в съдебната система!!! .... Да изреждам ли още?
Хора, събудете се!

Кое е по-важно - да следим и четем за Евгения, Тачо и Зори, или да си зададем въпроса - как може България, която произвежда електричество, да го продава на по-евтина цена на гърците и турците, а ние да плащаме повече от тях. Това е парадоксът в България и това би трябвало да ви вълнува!

Дефиницията на абревиатурата VIP е Very Important Person или в превод от английски - „важна за обществото личност". Кои от тези личности и техните занимания са съществени за обществото?! Не виждаме нито един спортист, нито един политик, нито един бизнесмен. По-подходящо име би било „Психодиспансер" или „Изтрезвителното". През 2012 г. получих покана да участвам във френския реалити формат „Тайната история на Франция". Въпреки високия хонорар, който ми предложиха - отказах поканата, тъй като съм наясно, че това може да навреди след време на репутацията ми.

Защото знам, че има и утре, а не само 3 месеца, заключена в Къщата. Знам, че това може да ми изиграе лоша шега, ако един ден реша да правя сериозна кариера! И не съжалявам, защото знам, че има и утре! Във френските формати избягват да провокират участниците или поне, ако има провокация и проблем, не влизат и в най-малките детайли, за да го раздуят. Напротив - стараят се да го потушат, защото там има закони за правата на човека, имиджа му като личност и личното пространство. Закони, които се спазват! И не се излъчват в най-гледаното национално време.

Източник: Ана Иванова
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари