Хора, мислят ви за аборигени!

4
Стига бе! Бойко, верно ли? И кога след десет години на власт разбра, че реформата била бавна?
Стига бе! Бойко, верно ли? И кога след десет години на власт разбра, че реформата била бавна?

ХОРА, мислят ви за аборигени!

„Изненадващо” разбрахме, че Борисов е поискал и получил оставката на „социалният” министър, Бисер Петков. Причината – бавната реформа в сектора!

Стига бе! Бойко, верно ли? И кога след десет години на власт разбра, че реформата била бавна? За каква реформа въобще говорим? За социалният геноцид над българите, това ли наричаш „реформа”?

Всъщност, Борисов поиска оставката на Петков, за да свали напрежението и спаси собствената си кожа. Само че, майките искат оставка на парламента заради Валери Симеонов, а не оставката на Бисер Петков. Петков не го познавам, чувам от майките, че бил свестен и тн. Важно ми е как е гласувал на заседанията на Министерски съвет за онези 43 милиона за Гергов, или за назначаването на Пламен Георгиев за консул. Тогава ще преценя, колко е бил „читав”.

Аргумента на Буда с „бавната реформа” обаче заслужава коментар! Този или е малоумен, или мисли нас за малоумни. Ако приемем аргумента на Борисов, то да питаме тогава, какво правим с Барни Кирилов – министъра на правосъдието, или с шофьора на Мето Илиенски – министъра на МВР-то? Или с наглеца Ананиев – министъра на крематориумите и моргите? Или за Нено Димов, Караниколв , Каракачанов и останалите марионетки на Пеевски и ДС-арски ченгета? В тези сектори по бързи реформи ли има? Правосъдието ми е най-важната тема, та да почнем от там. Ще ви кажа в какво се изразява „реформата” в тази сфера. Цацаров, който за седем години мандат, като главен прокурор няма НИТО ЕДНО повдигнато обвинение от прокуратурата за корупция срещу хора по високите етажи на властта, става шеф на антикорупционната комисия. А Гешев, слугата на Пеевски става главен прокурор, като единствен кандидат. В същото време Борисов и министъра му отказват да издигнат втора кандидатура изпълнявайки волята на Пеевски. Буда, това ли е „реформата”? Вярно е, че стана бързо, но това не е реформа. Това погледнато от страни представлява следната картина - Борисов в стойка партер със свалени гащи и разтворени бузи, а зад него Пеевски, поклаща се корпулентно и грухти „Радост, Радост”... Някак бих вкарал в тази картина и декор на самолетчета, лунен дизел и затворени детски болници, но не знам как.

По-важното е друго. Управляват ни наглеци и изроди, които мислят гражданите за аборигени. Борисов го друса такъв страх, че излязат ли двайсет човека на паветата и е готов да хвърля оставки и глави, като луд. Но не и своята оставка. И не оставките на пеевските протежета. Тези са с мафиотски имунитет. Живеем в кочина, в истинска кочина, а свинете са се превърнали в наши господари. Давим се в мрак, мизерия и отчаяние, а шепа ченгета, мутри и олигарси убиват всяка нормалност. Умишлено ни заливат с помия от ежедневни скандали, оставки на бушони и гейтове, докато грабежа върви с пълна сила. И на тази престъпна банда искам да кажа само едно – никакви реформи не искаме от вас. Искам само да ви няма и да си платите за всичко. БОЕЦ водим тази битка! И компромиси и прошка няма да има. Дори не можете да си представите колко са слаби дебелите и колко ги е страх. И с право.

Георги Георгиев - БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари