Хладнокръвен убиец: И с нож в шията тя продължи да обижда

0
Хладнокръвен убиец: И с нож в шията тя продължи да обижда
И с нож в шията тя продължи да обижда, припомня си убиецът.

37-годишният петричанин Васил Методиев, който закла жена си в пристъп на ревност, остава зад решетките, пише "Струма". Окръжният съдия Иво Харамлийски му наложи най-тежката мярка за неотклонение, за което пледира и прокурор Евгения Стоянова. Тя заяви, че убийството е извършено безскрупулно и по особено мъчителен начин за жертвата Вишна Герасимова.

Установено е, че Васил Методиев е убил жената, с която живеел на семейни начала, като съществува реална опасност да извърши друго престъпление и да се укрие, за да избегне наказателно преследване. За престъплението, в което е обвинен се предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години и доживотен затвор без право на замяна. Служебният защитник наблегна на това, че Васил Митов е неосъждан, сам се е предал в полицията, съдействал е и е направил пълни самопризнания, които са закрепени с разпит пред съдия.

В показанията си мъжът разказал, че в събота си легнали с Вишна към 19 часа, но когато се събудил около полунощ, не намерил жена си в леглото. Той станал да изпуши цигара и видял как Вишна излиза от кола с гръцка регистрация, в която имало мъж на около 50 години. Той я изчакал в тъмното, светнал лампата след нейното влизане и помежду им се заформил скандал. Дори след удара с нож невярната невеста не млъквала, според нейния убиец.

Убитата имала 7 деца от различни мъже и живеела на различни места - ту в Благоевград, ту в Сандански, а за последно се задържала в Петрич при по-младия от нея Васил, който работил като гладач в шивашка фирма. Двамата нямали общо дете. Обвиняемият се подвизавал на няколко адреса и за това има опасност да се укрие от правосъдието. Майка му работи в Гърция.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари