Хиляди домакинства в Плевен са без вода

1
Помпите са аварирали, обясниха от ВиК
Помпите са аварирали, обясниха от ВиК

Помпите са аварирали, обясниха от ВиК

В Плевен хиляди домове остават без вода. Причината не е в режима, обявен от ВиК, а в липсата на ток след авариите по електропреносната мрежа, причинени от падналия мокър сняг, информира БНР.

ВИК обяви режим до 30 ноември, но днес в часа за пускане стана ясно, че хиляди домакинства няма да имат вода, без да се знае до кога.

"Авариите в електрическата мрежа доведоха до липсата на питейна вода в Плевен и много от селата. От Черни Осъм не постъпват никакви водни количества - има голяма авария. Не постъпват и за Плевен, и за Ловеч. Помпите са аварирали", заяви Геновева Трифонова, говорител на дружеството.

Информация кога ще има вода за Плевен ще бъде дадена в понеделник след 8:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари