Хиляди българи в Европа пяха заедно с Б.Т.Р.

0

Едно страхотно пътуване в Европа – десет хиляди километри с бус , с много смях, „странни” хотели и ледена бира, с приятни изненади за бандата, премина едномесечното турне на Б.Т.Р .  

С много бисове в пълните концертни зали и клубове, феновете пяха заедно с групата както хит синглите от 23 годишната история на бандата, така и песните от последния им албум „Защо”.

Специален гост на концерта в Мюнхен беше Александър Бахаров от емблематичната група ФСБ, когото Б.Т.Р . поздравиха с авторската му песен „Пак ще се прегърнем”, а на концерта в Берлин присъства големият български актьор Иван Иванов.

За концерта в Лондон  от Прага , след концерта си с Дан Макафърти от „Назарет” и Греъм Бонит от „Рейнбоу” пристигна Джон Лоутън./ С рок легендата,  Б.Т.Р .  реализират много концерти в България и света и традционно от 13 години в тяхно изпълнение посрещаме първия юлски изгрев  с „Джулай Морнинг” . / Концертът в Лондон се състоя в култовия клуб The Grand, в който е снимано видео на Джордж Майкъл.

Освен перфектно изпипаните концерти -  мултимедия, музика, визия, шоу настроение, за първи път пред българите в Стария континет , Славчо и Иван свириха бас китара на четири ръце.

И след 11 концерта в Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия и Англия, Б.Т.Р . тръгват на турне в България.

Концертите на родна сцена стартират от  5.04  Ямбол,  следват - 6.04.  Нова Загора ,  8.04  Хасково,  15.04 София Лайв клуб, 25.04 Видин , 26.04  Монтана , 27.04  Козлодуй.

Програмата е ясна – два часа с музиката на Б.Т.Р .  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари