Хеликоптерът на собственика на Лестър катастрофира

1
Няма потвърждение, че босът на "лисиците" е бил вътре
Няма потвърждение, че босът на "лисиците" е бил вътре

Хеликоптер, който е собственост на Вичай Сривадханапрабха, е катастрофирал в близост до стадиона на Лестър „Кинг Пауър Стейдиъм”, предава Гонг.

Тайландецът е основен собственик в отбора на Лестър. Той е роден на 4-и април 1958-а година в Бангкок, а състоянието му се оценява на 3,82 млрд. към 2018-а година.

Към момента все още няма яснота кой е бил на борда на летателното средство, а няма потвърждение и, че Сривадханапрабха е бил вътре. Босът на "лисиците" присъства на срещата на отбора му срещу Уест Хем от 10-ия кръг във Висшата лига.

Имаме работа с инцидент в близост до стадион „Кинг Пауър Стейдиъм. Всички спешни служби са активизирани и се занимават със случая.” е краткото становище на полицията в Лестър.

„В готовност сме да помогнем с всичко необходимо и с нашето присъствие”, пък съобщава болницата в Източен Мидландс.

Около 20,30 часа тази вечер очевидци ми казаха, че са видели хеликопетра на собственика на Лестър да излита от терена на „Кинг Пауър Стейдиъм”. Това се случва след всеки един домакински мач, но след няколко секунди той е загубил контрол. Летателното средство се е разбило на паркинга в задната страна на стадиона, който се намира на няколкостотин метра от терена”, пък съобщава репортерът на Sky Роб Дорсет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари