Хекимян мечтае за възрожденска сватба

0
Журналистът настоявал да направят пищно тържество на някоя голяма балканска поляна
Журналистът настоявал да направят пищно тържество на някоя голяма балканска поляна

Антон Хекимян често получавал упреци от майка си, че още не е предложил брак на приятелката си Василена.

Оказва се, че водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви бил готов за сериозната крачка и знаел, че гаджето му ще му каже „да“, но двамата имали огромни разногласия за темата, мястото и и осъществяването на сватбата, пише За Жената.

Антон от дете си мечтаел за специалния миг и през годините стигнал до идеята, че иска възрожденска сватба.

Журналистът настоявал да направят пищно тържество на някоя голяма балканска поляна, където да празнуват поне две денонощия. Като локация в главата му се въртяла Копривщица, където водещият искал да покани най-малко 300 души, тъй като единствено голямата му арменска рода възлизала на поне стотина. Суетният Хекимян бил готов да направи саможертва и да не облече лъскав смокинг и бяла риза в името на идеята да се появи с традиционна нашенска носия – потури, риза, пояс, елек и калпак. Представял си, че и половинката му Василена ще бъде с древни български одежди и дори вече бил избрал от коя фолклорна област да ги вземат.

Василена обаче била твърдо против огромните и шумни сватби. В никакъв случай не си представяла толкова непознати за нея хора да присъстват на празника, а и изобщо не си падала по фолклора. Василена напирала за скромен и свеж ритуал край морето, който на Антон му се струвал твърде банален. След тежките спорове и двамата се съгласили, че не бързат за никъде и могат още да изчакат, докато избистрят търканията по темата. Споровете им били ежедневие, защото и двамата се занимават с журналистика и имали изградени позиции по всички теми.

Въпреки караниците за трите години, в които Хекимян и Гръбчева делят един покрив, не се били разделяли официално нито веднъж. „Аз съм по-особеният от двамата. Налага й се да прави компромиси, тежък характер съм“, споделя водещият от Би Ти Ви. Все пак обаче смятал, че колежката му от Нова е правилната жена за него, защото се появила в живота му след поредица от разочарованията в любовта.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари