Хамид Хамид: На Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца кабинет да подкрепяме, вие шегувате ли се?

0
Нека да не мъчат повече хората, провалиха държавата за няколко месеца
Нека да не мъчат повече хората, провалиха държавата за няколко месеца Снимка: БНТ

Нека да не мъчат повече хората, провалиха държавата за няколко месеца. Това заяви депутатът от ДПС Хамид Хамид

По думите му ДПС винаги са готови за нови избори. ДПС подхожда отговорно към всяка политическа криза, ДПС намира изход от всяка политическа криза.

"На Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца кабинет да подкрепяме, вие шегувате ли се", заяви Хамид на въпрос дали биха подкрепяли управление на малцинството, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    #КОЙ излезе от правителството…
    Хламид Хламид да не се обажда много, защото се видя, че правителстово им секна пачките към Сараите в Росенец и към Зайчарника в Банкя! Така че управляващите ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ! Без предателите от "Има Такива Нещастници" де!
  • 5
    1
    Деливерски
    Много трябва да ти е къс речника,да не ти достигат българските думи,за да се изразиш по този арогантен,злонамерен начин по адрес на премиера на България и неговия заместник!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари