"Хамас" ще освободи няколко руски заложници в знак на благодарност на Путин

1
Мария Захарова заяви, че освобождаването се дължи на руските дипломатически контакти с терористичната организация
Мария Захарова заяви, че освобождаването се дължи на руските дипломатически контакти с терористичната организация

Мария Захарова заяви, че освобождаването се дължи на руските дипломатически контакти с терористичната организация

Днес се очаква да бъдат освободени още руски заложници, което "Хамас" определя като знак на "благодарност" към руския президент Владимир Путин, предаде ТАСС. Причината е позицията, която той е заел по отношение на конфликта в Газа.

Цитиран е официалният представител на "Хамас" Муса Абу Марзук, който казва: "Не сме освободили нито един от израелските мъже, които се намират в Газа, с изключение на руснака Рон Кривой, когото освободихме в знак на благодарност на движението към позицията на руския президент Путин. Днес няколко други руснаци ще бъдат освободени извън рамките на споразумението за примирие".

Абу Марзук наскоро е посетил Москва. Кривой беше освободен на 26 ноември. Руско-израелският гражданин е работил като озвучител на музикалния фестивал "Нова", нападнат от "Хамас". Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че освобождаването се дължи на руските дипломатически контакти с терористичната организация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    До 1
    По скоро ти ще отидеш в трудовия лагер за храна на прасетата, джендър анално-олабен
  • 4
    5
    Moni levi
    Дано Израел,да избие всички дрипльовци мрьсни араби пьрвобитни маймуни,Хамас, Хизбула боклуци.Долни терористи.
  • 4
    4
    до 3
    Ти май четеш само Блиц, Факти и Дунавмост. Да не се чудя, че Пенчо ни е кмет и ни управляват само идиоти.:(
  • 0
    3
    до 2
    Зелените човечета ти гостуват всеки ден за вечеря, нали? :)
  • 1
    2
    до 1
    Хамас го създадоха МОСАД за да бъде пета колона за палестинците, ООП и Ясер Арафат. САЩ създадоха Ал Кайда и Бин Ладен, както и Ислямска държава. ЦРУ създаде Садам Хюсеин. Искам да ти кажа, че тероризмът е разтегливо понятие. Когато ти го създаваш е средство за борба в твой интерес, обърне ли се против теб, то тогава става тероризъм.:) Чети, теле! Чети и мисли!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари