"Хамас" постави ултиматум, за да освободи заложниците

0
Условието на групировката е да бъдат освободени всички палестинци в израелски затвори
Условието на групировката е да бъдат освободени всички палестинци в израелски затвори Снимка: PETROS GIANNAKOURIS/ASSOCIATED PRESS

Условието на групировката е да бъдат освободени всички палестинци в израелски затвори

Военното крило на „Хамас“ потвърди днес, че е готово да освободи заложниците, които е отвлякло по време на атаката си на израелска земя, в замяна на освобождаването на всички палестинци в израелски затвори, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Цената, която трябва да се плати за големия брой вражески заложници в наши ръце, е да бъдат изпразнени затворите от всички задържани палестинци“, каза военният говорител на „Хамас“ Абу Обейда във видеозапис, излъчен от телевизионния канал на „Хамас“ "Ал-Акса".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Moni levi
    Тази ислямска измет,да вземе да ги пусне,много лесно жени и деца да държиш,боклуци мрьсни , пустинни маймуни,дано да ги избият всичките.
  • -2
    2
    Ванка с танка
    Мръсната еврейска паплач скоро ще духа таратора.
  • -3
    1
    Ванка с танка
    Хахаха,това измислихме като ни напънаха Утре ги чакайте,ще им дадат и суха храна за из път
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари