Хакнаха Министерството на образованието на Румъния

0
Учителите са по-глупави от учениците, гласи съобщението, публикувано от хакерите
Учителите са по-глупави от учениците, гласи съобщението, публикувано от хакерите

Учителите са по-глупави от учениците, гласи съобщението, публикувано от хакерите

Хакери атакуваха сайта на Министерството на образованието в Румъния, съобщи Диджи24, цитиран от БТА.

“Румънската образователна система е много лоша. Тя не те учи на абсолютно нищо полезно, а само те индоктринира с безполезна информация. Кого можем да виним? Учителите? Няма как, те са по-глупави от учениците. Фактът, че се съгласяват да работят срещу заплата от... в среда от повече от... показва нивото на тяхната интелигентност, което не е много високо”, гласи съобщението, публикувано от хакерите.

Те се обръщат към учениците с призив да спрат да се притесняват за училището, тъй като то "е загуба на време". “Това, което се учи в училище за 10 години, може да бъде получено безплатно от YouTube за 10 месеца. Правителството ви накара да вярвате, че ако нямате висше образование, сте глупави и ще имате ниски заплати, но вие сте още по-глупави, че им вярвате и ги слушате“, се казва още в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари