Хакери проникнаха в "задния двор" на ГЕРБ - Русе

6
Всяка свиня си има своята Коледа!
Всяка свиня си има своята Коледа!

След като премиерът и лидер на партия „ГЕРБ“ Бойко Борисов свали доверието си от „кмета на годината“ в „най-добрия град за живеене“ гр. Русе - Пламен Стоилов, така минава световната слава (умни хора са били римляните), последният обиден подаде оставка като общински председател на ГЕРБ – Русе.

Късно вечерта на 31.07.2019 г. членовете на Изпълнителната комисия на партията влетяха като хакери в най-интимното пространство на русенската гербаджийска организация – нейния заден двор и коронясаха за общински председател никому неизвестния в политиката и на гражданското общество Росен Даскалов. На 01.08.2019 г. безуспешен опит да защити партийната чест направи най-културния и най-спортсменски настроения член на ГЕРБРусе и зам. кмет по хуманитарните въпроси Иван Григоров, констатирайки започналия разпад на общинската структура, в качеството си на организационен секретар на същата.

На сесия на Общински съвет – Русе предупредих мнозинството на ГЕРБ, че изразявайки своето неуважение към гражданите на Русе, отхвърляйки искането им за провеждане на референдум за чист въздух, те отварят голяма рана в сърцето на тиранина, която никога вече няма да зарасне. Предупредих ги също така, че идва Видьов ден! Този ден е много близко! Идва времето когато гражданите на Русе ще свалят политическото си доверие от партияГЕРБ“!!

Както е казал мъдрият български народ: „Всяка свиня си има своята Коледа!“. Стига преди това да не я е покосила политическата чума!!

МАРИЯН ДИМИТРОВ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари