Хакери атакуваха Международния наказателен съд

1
Необичайна активност е била засечена още миналата седмица
Необичайна активност е била засечена още миналата седмица

Необичайна активност е била засечена още миналата седмица

Хакери са атакували Международния наказателен съд. Това заявиха представители на институцията, като по думите им необичайната активност е била засечена още миналата седмица, предава NOVA.

От Хага отказаха да коментират колко сериозна е хакерската атака, нито кой може да стои зад нея. Международният наказателен съд е постоянно действащ трибунал за военни престъпления, който в миналото многократно е ставал обект на кибератаки и опити за шпионаж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари