Гумата на колата ми беше с развити болтове, можеше да убия три деца!

0
Пловдивчанин остана втрещен след посегателство над автомобила му
Пловдивчанин остана втрещен след посегателство над автомобила му

Пловдивчанин остана втрещен след посегателство над автомобила му

Мъжът заварва колата си надрана с пирон, а болтовете на предната му гума – развити. Действие от страна на недоброжелател, което можеше да доведе до сериозен инцидент.

„Ако се беше случило най-страшното – щях да убия три деца,“ написа потърпевшият в социалната мрежа, отбеляза Glasnews.bg.

Ужасната постъпка е станала в квартал „Кършияка“.

Искам да споделя и да се разбере, че все още се намират хора, които не заслужават да се наричат такива и все още злоупотребяват върху автомобили. Като на моята кола вратите бяха надраскани с пирон и ми бяха разхлабени болтовете на предно ляво колело. Най-страшното, ако беше се случило, щях да убия три деца, като едното от тях е кърмаче. Това се случи в гр. Пловдив в кв. „Кършляка“ пред блок на ул. „Васил Априлов“ 115, на паркомясто. Преди да потеглите на път, проверявайте автомобилите си в какво състояние ги намирате. Внимавайте!,“ гласи предупреждението на мъжа.

Явно сте спрели на някой на “наследственото” място пред блоковете. Има жестоко прости хора за съжаление,“ коментира жена.

От медиата апелират водачите да проявяват повече търпение. Решенията не настъпват с увреждане на чуждо имущество и застрашаване на човешки животи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари