Грумъри демонстрираха уменията си в Русе

1

Русенци получиха ценни съвети за поддържане на външния вид на своите домашни любимци

Представители на Българска груминг асоциация демонстрираха вчера на централната улица пред Съдебната палата своите професионални умения, свързани с грижата за външния вид на домашни любимци.

Русенци станаха свидетели на различни практични решения и арт предложения за поддръжка на козината на три породи кучета, като десетки от тях получиха ценни съвети за правилния начин за отглеждане и отношение чрез методите на груминга, който включва и проверки за всякакви аномалии - проблеми по кожата като кърлежи, бълхи и сухи петна или проблеми с ноктите, зъбите, ушите и очите като инфекции или възпаление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    до Густаво
    Напълно прав си!!! Заслужават си калта и улиците и градоначалниците!!! Хора, неспособни да направят нещо с живота си, плюят и хейтят наред! Тези коментатори под теб какво точно направиха, освен да сготвят манджата, да се напият с двулитровки бири от пластмасови шишета и да пръхтят с шкембетата си!!! Дива селения е в Русе - "малката Виена"
  • -1
    8
    Густаво Адолфо
    Уникално. Писалите по-долу са типичен пример защо тази страна е на този хал. Дошли някакви хора, хоби им било да си стрижат копоите, стрижели ги. Създали си някакво събитие, създали си. Дошли някакви други хора да гледат, интересно им било, погледали пък се снимали, пък си тръгнали, усмихнати и заредени. Ганьовците отдолу под мен се пенят вече сякаш ще дойдат да им напълнят с косми спарените панелени стаички, смърдящи на лук и пот. Едни обиди, едни клетви, едно "Болгар болгар" тука, все едно са им пъхнали машинките в гъза. Идиоти. Това ви е нивото, драги сънародници. До тук ви стига акъла. Повечето сте злобни и не си гледате работата. Зъбите се срещу хора, които нищо лошо не са ви направили. Затова и ще си останете в калта. Тези ще си продължат в хобито а вие един ден ще умрете с чернилка в сърцата. Бъдете здрави!
  • 4
    7
    азбукарче
    Пишете с български думи и изрази! . Тук е България
  • 6
    6
    Грумъри сизърват догс ин Русе
    Какво е грумър? Какви са тези глупости, които пишете? Толкова ли ви мързи да научите български?
  • 4
    5
    Някой си
    Уникално!Поредна простотия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари