Грозни гледки в центъра на Русе

12

Докато общинските власти са съсредоточили сили и средства в ремонтиране  на кварталите, едно от най-посещаваните места в центъра на Русе, тъне в мизерия

Става въпрос за района около Американскоto пазарче, което се намира в сърцето на най-европейския град на България. Само дето гледките в крайдунавския град нямат нищо общо с естетиката на западните градски пейзажи. 

"Потресаваща мизерия на детската площадка на Американското пазарче. Изключително неподдържано и занемарено. Изпочупени - пейки, люлки и пързалки. Обичайната гледка около контейнерите в града, не подминава и тук! И това е на центъра на "Малката Виена", пише възмутено Бейхан Хас в социалните мрежи.

И има право човекът. Защото районът е изключително оживен, там минава целия пътникопоток от центъра, както и редица туристически маршути.

Но че и самите гражданите не опазват направеното от общинските власти, също е сериозен проблем. Защото районът бе реновиран преди няколкото години, но вече не прилича на себе си.

Нужни са сериозен контрол и глоби за тези, които си позволяват да рушат безнаказано общинска собственост, защото иначе само хвърляме обществени ресурси нахалост. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    21
    Аз
    Това не е само в Русе . В цяла България е тъка . Държавата обеднява с часове , не с години .
  • 3
    20
    до 17
    Пренаселен от цигани и обезлюден от българи е градът ни. От 50 хиляди общо население, българите я имат 30 хиляди, а не.
  • 6
    19
    ЕКО Нисово
    Пенча е секс машина. Няма фуста в обърнатия кораб, която не е ощастливена от разведения кумунизт адфокът.
  • 5
    18
    Пак той
    Ами да сменим управлението, явно са неможещи и незнаещи лентяи, само лапат
  • 5
    17
    Архитекта
    Проблемът на Русе е , че е граничен, транзитен , пренаселен и не е столица . На тази локация на Дунава , градът би могъл да бъде като Лас Вегас. Би могъл при друго управление и други обстоятелства.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари