Гроздан Караджов, Теодора Генчовска и Радостин Василев потвърдиха оставките си

0
Очаква се същото да направи и министърът на енергетиката Александър Николов
Очаква се същото да направи и министърът на енергетиката Александър Николов

Очаква се същото да направи и министърът на енергетиката Александър Николов

След като четворната управляваща коалиция стана тройна и лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите на партията, последваха и първите оставки в кабинета. 

Министрите на регионалното развитие, на външните работи и на спорта - Гроздан Караджов, Теодора Генчовска и Радостин Василев обявиха, че се оттеглят от постовете си, съобщи Bulgaria ON AIR.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев ще подаде оставка утре, обяви самият той пред журналисти в кулоарите на парламента. Решението важи и за заместник-министрите.

"Тук има дисциплина, решението е взето, четиримата министри подават оставки заедно със заместник-министрите, това не подлежи на никакъв коментар", заяви Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари