Всички министри на ИТН вече подадоха оставки

1
Засега не е ясно кога оставките ще бъдат внесени за гласуване в парламент
Засега не е ясно кога оставките ще бъдат внесени за гласуване в парламент Снимка: btv

Всички министри от квотата на "Има такъв народ" вече подадоха своите оставки.

Пръв молбата си за напускане още в четвъртък миналата седмица подаде вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов. В петък това направи и спортният министър Радостин Василев, припомни bTV 

Този понеделник заявление за напускането си още сутринта подаде енергийният министър Александър Николов, а след това последва и оставката на министъра на външните работи Теодора Генчовска.

Според Конституцията и четиримата министри в оставка ще продължат да изпълняват задълженията си до назначаването на нови министри.

Разривът в коалицията започна миналата сряда, след като лидерът на партията Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите си.

Засега не е ясно кога оставките ще бъдат внесени за гласуване в парламента.

От „Продължаваме промяната“ са категорични, че първо трябва да минат важни законови промени като актуализацията на бюджета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари