Григор Димитров отива на финала в Маями

4
Българинът надви Александър Зверев
Българинът надви Александър Зверев Снимка: Facebook / Григор Димитров

Българинът надви Александър Зверев

Григор Димитров победи германеца Александър Зверев с 6:4, 6:7, 6:4 и се класира за финала на турнира по тенис от сериите Мастърс 1000 в Маями.

Димитров ще се бори за трофея с италианеца Яник Синер, който отстрани Даниил Медведев в другия полуфинал. С класирането си на финала 32-годишният българин, който в момента е 12-и в световната ранглиста, ще влезе в Топ 10 от понеделник, предава БТА.

Димитров загуби седемте си последни мача срещу Зверев. Единствената му победа срещу германеца бе в първия им двубой през 2014 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари