Серина Уилямс прегърна Гришо след победата му над Зверев

0
Това е приятелство. Тя е страхотна, поддържаме връзка, каза българският тенисист
Това е приятелство. Тя е страхотна, поддържаме връзка, каза българският тенисист

Това е приятелство. Тя е страхотна, поддържаме връзка, каза българският тенисист

Легендарната тенисистка Серина Уилямс бе една от първите, които поздравиха Григор Димитров след голямата му победа над Александър Зверев в полуфинала в Маями.

Камерата улови двамата в доста близки отношения - те си говорят, докосват се и накрая дори се прегръщат. Има спекулации, че навремето двамата са били двойка за известно време, но е факт, че поддържат добри отношения и до днес.

Относно появата на бившата американска тенисистка на корта след победата, Григор сподели: „Тя е страхотна, поддържаме връзка. Говорим почти всеки ден. Тя каза, че ще дойда да гледа. Винаги е много приятно да имаш такава подкрепа. Точно преди мача тя дойде да си поговорим малко.“

Това е приятелство. Мисля, че това е най-добрата част. Тенисът си е тенис, но знаете ли, в момента всички ние изживяваме мечтата си. Мисля, че истинският живот започва след това и най-доброто е, че успяхме да останем толкова добри и близки приятели след толкова години“, каза още Григор.

В мача за трофея Димитров ще играе с победителя от "Аустрелиън Оупън" Яник Синер. Мачът е в неделя от 19:30 часа българско време

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари