Грета Ганева: И Илия Павлов не би повярвал, че Главният Мултак ще председателства парламента

0
Много черни облаци са надвиснали над България
Много черни облаци са надвиснали над България Снимка: Илияна Кирилова / СЕГА

Много черни облаци са надвиснали над България!

Това, което се случи днес, дори и моят комшия Илия Павлов, лека му пръст, не би повярвал - през 2022година Главният Мултак, на когото лично връчи това звание още през деветдесет и не знам коя си година, да председателства Народното събрание с гласовете на всички, в които бившата ДС се разклони, пише адвокат Грета Ганева в коментар за Frog News.

Сега и Доган може да затвори случая Росенец, защото днешният триумф на бившата ДС чрез бившата Мултигруп, показа ясно кой кара влака, сиреч как работи държавата.

Много черни облаци са надвиснали над България. Оформи се мнозинство, което както и да ви го опаковат, ще си се комплектова, ще си гласува законите по пакета за 16-те милиарда лева и ще си ги вземе, както то си знае.

Ще даде един-два курбана от Големите глави, да мирясаме и докато разпъваме лакърдиите в интернет, ще оглозгат и най-малкия кокал.

Като им свърши мандата, ще са захлебили достатъчно да ви купят гласовете и ще сте щастливи поне тока да можете да си платите.

Дотогава всеки ден си повтаряйте, че вие им дадохте власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    Вече беше изказана тезата, която не получава обществено достояние, защото има цензура от сащническото посолство, но тезата е: Да има в следващите 6 месеца служебно правителство, защото, ако има редовно правителство, сащническото посолство ще задължи ристюфците, продължавяме измяната и герб ще обявят от името на България война на Русия! Служебното правителство няма такива правомощия! Това е единственият шанс България да не бъде въвлечена в хибридната война на агресора сащ!
  • 0
    1
    Бивш
    Точно в целта ! До болка вярно ! Прост народ ,слаба държава и от там -беднотия до шия !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари