Грейнаха светлините на коледната елха в Русе

3
Поставиха началото на коледно-новогодишния фестивал в града
Поставиха началото на коледно-новогодишния фестивал в града Снимка: Мартин Пенев / БТА

Поставиха началото на коледно-новогодишния фестивал в града

Светлините на коледната елха грейнаха тази вечер в Русе, с което бе поставено началото и на коледно-новогодишния фестивал.

За втора поредна година символ на предстоящите празници в града е голямо естествено дърво пред сградата на Общината. То е с височина около осем метра и е посадено преди 15 години, информира БТА.

В празничната програма тази вечер се включиха детски музикални и танцови състави и мажоретки. За радост на присъстващите при елхата пристигнаха Дядо Коледа и Снежанка.

На централния площад "Свобода" в града е изграден и коледен базар, а пред сградата на Русенската опера работи ледена пързалка.

Програмата на коледно-новогодишния фестивал в Русе тази година включва концерти, спектакли, коледно надиграване и работилница за приготвяне на коледни сладкиши.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Аз като бях чавдарче
    и пионерче на времето, на Пенчо Милков бядо му и неговите съратници, гдето избиха доста народ без съд и присъда, бяха забранили Коледата, Рождество Христово и т.н! Сега тоя изрод се прави на много вярващ, мака да е израстнал като атеист с комунистическо семейство, под крилото на убиеца комунист Пенчо Милков -дядо!
  • 2
    2
    Тттттх
    С кой полет да долетим, че градът е като след бомбандировка?
  • -5
    1
    гост1
    Браво Пенчо едно хубаво нещо да направиш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари